Γενικές πληροφορίες

Η εξέταση είναι δωρεάν και γίνεται από εξειδικευμένους Ιατρούς – Aγγειοχειρουργούς. Οι ιατροί, με τη βοήθεια μη επεμβατικών μεθόδων και με τον απαραίτητο απεικονιστικό έλεγχο (Doppler ή/και Triplex) θα ελέγξουν τους συμμετέχοντες για φλεβικά & αγγειακά νοσήματα.

Ο αριθμός των εξεταζομένων είναι περιορισμένος. Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής.

Παρακαλείσθε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχή σας.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να βρίσκονται στο χώρο της γραμματείας τις ώρες προσέλευσης, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Ανεξάρτητα από τον αριθμό προτεραιότητας που θα λάβετε κατά την προσέλευσή σας, θα τηρηθεί προτεραιότητα στα άτομα που χρήζουν ιδιαίτερης μέριμνας (π.χ. έγκυες, μητέρες με μωρά, ηλικιωμένοι με βεβαρημένο ιατρικό πρόβλημα, Α.Μ.Ε.Α. κ.λπ.).

Παρακαλείσθε να έχετε φροντίσει την υγιεινή της περιοχής που πρόκειται να εξεταστείτε. Επιλέξτε να φορέσετε άνετα ρούχα για τη καλύτερη διευκόλυνση στην εξέταση με triplex.

Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων δεν θα χρησιμοποιηθούν για άλλους λόγους πέραν της εγγραφής στην παραπάνω εκδήλωση.

Οι λίστες των συμμετεχόντων δεν δημοσιοποιούνται, πωλούνται, ούτε χρησιμοποιούνται για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς. Δηλώνοντας τη συμμετοχή σας αυτόματα συναινείτε πως έχετε γνώση και αποδέχεστε τους παραπάνω όρους συμμετοχής.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Μπορεί οποιοσδήποτε να δηλώσει συμμετοχή;
Όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, δεν υπάρχει ηλικιακό ή άλλο όριο.

2. Με ποιό τρόπο μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;
Μπορείτε να δηλώσετε τα στοιχεία σας στη γραμματεία της εκδήλωσης με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους. Είτε καλώντας στο 210 3645 629 (Δευτ. – Παρ., 09:30 17:30) ή μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής.

3. Μπορώ να έρθω χωρίς να έχω δηλώσει συμμετοχή;
Όχι. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη. Όσα άτομα δεν δηλώσουν συμμετοχή δεν θα εξεταστούν.

4. Υπάρχει οικονομική επιβάρυνση;
Οι εξετάσεις είναι δωρεάν, δεν υπάρχει οικονομική συμμετοχή.

5. Αν δεν προλάβω να δηλώσω συμμετοχή μπορώ να έρθω άλλη μέρα;
Η εξέταση κοινού διαρκεί μόνο την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.

6. Τι θα πρέπει να κάνω όταν φτάσω στο χώρο;
Κατά την προσέλευσή σας στο χώρο θα δηλώσετε την παρουσία σας (ονοματεπώνυμο κτλ) στη γραμματεία. Εκεί θα σας δοθεί ένας αύξων αριθμός με τη σειρά εξέτασης σας. Θα κατευθυνθείτε προς τον χώρο που θα σας υποδείξουν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί η εισαγωγική ενημερωτική ομιλία. Με τη λήξη της, θα αναμείνετε στο χώρο. Όταν αρχίσει η διαδικασία εξέτασης και ακούσετε τον αριθμό που σας αντιστοιχεί, προσέρχεστε στα εξεταστήρια.

7. Θα πρέπει να ακούσω και την ομιλία;
Θα ήταν θεμιτό να παρακολουθήσετε την εισαγωγική ενημερωτική ομιλία για τις φλεβικές& αγγειακές παθήσεις για την καλύτερη ενημέρωσή σας.

8. Παρόλο που έχω δηλώσει συμμετοχή από την πρώτη στιγμή, μου έδωσαν μεγάλο νούμερο εξέτασης.
Η δήλωση συμμετοχής δεν καθορίζει σειρά προτεραιότητας για την ημέρα της εξέτασης. Η σειρά εξέτασης καθορίζεται ανάλογα την προσέλευσή σας στη γραμματεία.

9. Αν πάω νωρίτερα θα εξυπηρετηθώ πιο γρήγορα.
Όχι. Η γραμματεία θα μπορεί να εξυπηρετήσει το κοινό την προκαθορισμένη ώρα προσέλευσης και όχι νωρίτερα από αυτή.

10. Τι περιλαμβάνει η εξέταση;
Η εξέταση περιλαμβάνει 10λεπτο παρακλινικό έλεγχο/διάγνωση από τους αγγειοχειρουργούς και έχει αναγνωριστικό ή/και συμβουλευτικό χαρακτήρα. Αν κριθεί απαραίτητο από τους γιατρούς οι ασθενείς θα εξεταστούν με Triplex.

11. Χρειάζεται να έχω μαζί μου βιβλιάριο ή/και εξετάσεις;
Όχι, δεν είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας βιβλιάριο Υγείας ή και άλλα ιατρικά έγγραφα/εξετάσεις.

12. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεγάλος, θα προλάβω να εξεταστώ;
Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και προσέλθουν την ημέρα της εκδήλωσης θα εξεταστούν. Εάν ο αριθμός των συμμετεχόντων συμπληρωθεί νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής δεν θα γίνονται δεκτές επιπλέον συμμετοχές.