Αγγειακές Ημέρες ΑΧΕΠΑ

Αγγειοχειρουργική Κλινική Α.Π.Θ., Π.Γ.Ν.Θ. “ΑΧΕΠΑ”

Πληροφορίες

Αγγειοχειρουργική Κλινική Α.Π.Θ., Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ»
Διευθυντής: Καθηγητής Κυριάκος Δ. Κτενίδης

Η 8η επιστημονική διημερίδα ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΧΕΠΑ: ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ θα πραγματοποιηθεί υβριδικά στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε την έγκριση εδώ

Αναμένεται 

 

Εγγραφές & Παρακολούθηση

Η επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά. Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής. Η είσοδος και παρακολούθηση επιτρέπεται μόνο από επιστήμονες της υγείας. Λόγω των μέτρων προστασίας που επιβάλλονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19, οι σύνεδροι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης, απαιτείται να έχουν απαραίτητα μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή νόσησης διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος. Οι εργασίες της επιστημονικής εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμες και για διαδικτυακή παρακολούθηση μέσω live streaming από την αρχική σελίδα www.aggeiakesimeresahepa.gr.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και επιτρέπεται μόνο σε επαγγελματίες υγείας. Οι συμμετέχοντες που ανήκουν στην κατηγορία των φοιτητών είναι απαραίτητο να αποστέλλουν την ιδιότητά τους, προσκομίζοντας αντίστοιχο αποδεικτικό στοιχείο. Στη δωρεάν εγγραφή περιλαμβάνονται:

  • Παρακολούθηση των επιστημονικών διαλέξεων
  • Πρόσβαση στο digital συνεδριακό υλικό
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης μοριοδοτημένο από τον Π.Ι.Σ.
  • Βεβαίωση συμμετοχής για άλλους επιστήμονες υγείας.

 Μοριοδότηση

 

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος πρόκειται να χορηγήσει μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν την επιστημονική εκδήλωση.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Η αποστολή του Πιστοποιητικού Παρακολούθησης θα γίνει ηλεκτρονικά από τη Γραμματεία και μόνο μετά την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αξιολόγησης. Βασική προϋπόθεση είναι η παρακολούθηση του 60% των εργασιών της επιστημονικής εκδήλωσης. ‘Όσοι σύνεδροι επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης στα αγγλικά, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία.

Οι σύνεδροι που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ιατρών (νοσηλευτικό προσωπικό, φοιτητές ιατρικής ή/και νοσηλευτικής) θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής άνευ μοριοδότησης από τον Π.Ι.Σ.. Η αποστολή θα γίνει και πάλι ηλεκτρονικά και μόνο έπειτα από τη ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

 Γραμματεία Συνεδρίου

 

 

Alpha Public Relations | Health Communications Agency
Πυθέου 55 ΤΚ 117 43, Αθήνα | Τηλ.: 210 3645 629 | Fax: 210 3644 441
www.apr.com.gr | info@apr.com.gr

Χορηγικές Προτάσεις Προβολής

Γίνετε χορηγός