Η 7η επιστημονική εκδήλωση ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΧΕΠΑ: Αγγειοχειρουργική εν μέσω πανδημίας (COVID-19) (στις 29-30 Ιανουαρίου 2021) θα πραγματοποιηθεί αμιγώς διαδικτυακά.

Η παρακολούθηση θα γίνει μέσω ηλεκτρονικής πλαφόρμας παρακολούθησης συνεδρίων η οποία θα είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη από την αρχική σελίδα (home page) σε λίγο καιρό με οδηγίες για την εγγραφή και σύνδεση.

PLATFORM HOME PAGE

Για την ζωντανή παρακολούθηση είναι απαραίτητη η εγγραφή στην πλατφόρμα.

Θα υπάρχουν διαθέσιμοι δυο (2) τύποι εγγραφών ανάλογα τον τύπο της εκδήλωσης: για τη νοσηλευτική και για την επιστημονική εκδήλωση.

Επιπλέον, όσοι σύνεδροι ανήκουν στην κατηγορία νοσηλευτικό προσωπικό ή/και φοιτητές νοσηλευτικής και επιθυμούν να παρακολουθήσουν και την επιστημονική εκδήλωση Αγγειοχειρουργική εν μέσω πανδημίας (COVID-19) (στις 29-30 Ιανουαρίου 2021) θα πρέπει να προχωρήσουν ξανά σε νέα εγγραφή στην κατηγορία επιστημονική εκδήλωση εντός της πλατφόρμας.

PLATFORM REGISTRATION PAGE

Οι σύνεδροι που θα παρακολουθήσουν (ειδικοί / ειδικευόμενοι) θα λάβουν μοριοδοτημένο πιστοποιητικό παρακολούθησης με το πέρας της επιστημονικής εκδήλωσης.Οι λοιπές ειδικότητες (νοσηλευτικό προσωπικό ή/και φοιτητές ιατρικής / νοσηλευτικής) θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παρακολούθηση του 60% των επιστημονικών εργασιών και η συμπλήρωση του ηλεκτρονικής αξιολόγησης.

Για επιπλέον διευκρινήσεις παρακαλούμε στείλτε το ερώτημά σας στο info@apr.com.gr το οποίο να περιλαμβάνει απαραίτητα σχετικό θέμα e-mail.